Cine este conectat?
În total sunt 43 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 43 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 43, Sam Noi 23, 2024 9:46 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Pareri
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Pareri
Este unul dintre anime-urile mele preferata il recomand oricui.Grafica e buna, sunt multe personaje din care poti sa-ti alegi pe forumuri ( ), itr-un cuvant e excelent.Preferatele mele sunt Sora, May si Layla, imi plac mult mult pentru ca:
Sora-lupta pentru visurile ei, e draguta
Layla-un exemplu bun de urmat, e mai stricta
May-are un caracter puternic, e luptatoare
Sora-lupta pentru visurile ei, e draguta
Layla-un exemplu bun de urmat, e mai stricta
May-are un caracter puternic, e luptatoare
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Pareri
Un anime super din care am invatat sa pretuiesc anumite lucruri pe care inainte chiar nu le pretuiam deloc si le dadeam cu picioru.Imi place foarte mult cand cei din Kaleido Stage fac acrobatiile la trapez incat am avut un moment de craziness cand leam spus la ai mei ca vreau sa fac acrobatii la trapez (se uitau la mine ceva de genu --> O__O').Mi-a palcut foarte mult coloana sonora,care ma cam inebunit cu niste melodii^^ si personajele care au personalitati unice <333.
de obicei nu-mi plac anime-urile de genu asta...mi se par plictisitoare...
totusi, intr-o seara n-aveam ce face si vazusi un episod...m-a impresionat si mi-a placut mult...
Kaleido Star e un anime cu totul deosebit, la care razi si plangi in acelasi timp...iar grafica e superba, ca si povestea, desi nu va spun cat am sperat sa moara sora sau layla cand au facut manevra legendara
drept nota i-as da un 9,50
totusi, intr-o seara n-aveam ce face si vazusi un episod...m-a impresionat si mi-a placut mult...
Kaleido Star e un anime cu totul deosebit, la care razi si plangi in acelasi timp...iar grafica e superba, ca si povestea, desi nu va spun cat am sperat sa moara sora sau layla cand au facut manevra legendara
drept nota i-as da un 9,50
Super anime , grafica excelenta, coloana sonora lasa de dorit [zic eu] , iar povestea originala ... nu mai stiu anime-uri legate de circ ... ii dau nota 9.60 ca nu prea imi place coloana sonora [ ].
Eto....este un anime destul de bunicel>.>eu nu l-am vazut pe tot...-__- imi plac personajele,sunt foarte bine gandite,povestea ...i-as da un 9.90 ^____^
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near