Cine este conectat?
În total sunt 54 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 54 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 54, Sam Noi 23, 2024 9:51 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Primul anime
+4
Kanna
~Ayame~
Topaz
CrazyDia
8 participan?i
Pagina 1 din 1
Primul anime
Care a fost primul anime oe care l`ati vazut?
My first anime?It was of course Sailor Moon ^____^.Eram micuta si imi aduc aminte ca abia asteptam sa ajung acasa sa vad Sailor Moon.Ardeam de nerabdare sa vad ce se intampla cu eroinele mele preferate,in special cu Mako`chan [aka Sailor Jupiter].O puneam pe mama sa imi cumpere puzzle`uri si carticele de colorat cu ele,eram total inebunita <33.Apoi a urmat Wedding Peach,il urmaream la italieni sau la nemti,numai stiu X_X,dar stiu ca imi placea.Anyway..atunci nu stiam ce este un anime si cu ce se mananca.
My first anime?It was of course Sailor Moon ^____^.Eram micuta si imi aduc aminte ca abia asteptam sa ajung acasa sa vad Sailor Moon.Ardeam de nerabdare sa vad ce se intampla cu eroinele mele preferate,in special cu Mako`chan [aka Sailor Jupiter].O puneam pe mama sa imi cumpere puzzle`uri si carticele de colorat cu ele,eram total inebunita <33.Apoi a urmat Wedding Peach,il urmaream la italieni sau la nemti,numai stiu X_X,dar stiu ca imi placea.Anyway..atunci nu stiam ce este un anime si cu ce se mananca.
Re: Primul anime
Huh,pai cred ca primul anime vazut a fost Pokemon,dar pe vreme aia nu stiam ca e facut de japonezi sau ca se numeste Anime.Oirucm..ila doram.Nu pierdeam nici un episod,animeu chiar a fost super tare!
Ah...primul anime vazut a fost Sailor Moon. Eram la gradinita. Ce vremuri... inca imi amintesc ca, odata, m-am jucat cu niste fetite Sailor Moon (sincer, nu sunt sigura ca le cunosteam... ah, memorie de doi bani!), eu vroiam sa fiu Sailor Mercury pentru ca imi placea albastrul si, totusi, am fost Sailor Jupiter! Imi amintesc ca aveam ceas si amuleta facute din hartie( )! Aveam pana si puzzle cu Sailor Moon! Pe urma am devenit dependenta de Pokemon! Pokemon in sus, Pokemon in jos... apoi am vazut Dragon Ball Z si Yu-Gi-Oh! si pe urma Shaman King pe Jetix... -__-...apoi pe A+ am urmarit Yu Yu Hakusho si toate celelalte animeuri de pe Animax...etc. :)
~Ayame~- Rang 1
- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 30
Data de inscriere : 10/09/2008
Pai prima oara am vazut Pokemon. Desigur ca atunci nici nu stiam ca e anime, habar nu aveam ce erau, apoi cred ca am vazut Sailor Moon..
Prima data ai vazut acelas anime pe care l-am vazut si eu...ma da ce mai semanam... .dar eu nu cred ca am vazut Sailor moon,ca nu imi aduc aminte de nici un episod..
Sincer nici eu nu-mi mai aduc aminte foarte multe din Sailor Moon [memorie subreda] , dar imi amintesc ca ma uitam cu gura cascata si ochii fixati pe monitor... si chiar ca semana....
La mine a fost Pokemon....eram obsedata....gaseam poze in ambalajul de la cornuri si imi facusem un album...profu de religie zicea ca-s desene sataniste da cine il asculta? eram cls. intai si toti eram obsedati de anime-u asta
A..ce vremuri bune!Si eu colectionam actibildele de la cornuri..am veam cu sutele. Ai mei ziceau ca sunt prea obsedata de Pokemon,nici un copil (dintre ce-i care ii stiam eu) nu rata nici un episod.
yo bazaiam ca nu vroiam sa ma duc la scoala ca sa vad pokemon...si-asa intarziam mereu
Pai atunci nu stiam ca sunt anime-uri....Ma uitam la Yu gi oh si Pokemon si nu imi amintesc care a fost primul!
Pokemon: nu colectionam si ma uitam la el din plictiseala ca mai bine ma aruncam n garla de pod! Rra in romana si vcile erau froaznice si sunetul la fel. Povestea mi se parea cam neinteresanta....
Celalalt: Oh! Dar faceam teancuri imense si umpleam banca si scaunele cu cartii. Jucam si ii ajutam si pe altii sa joace si ii bateam pe totii. Povestea poate nu era cine stie ce dar imi placea ca personajele sunt bine conturate si cum era in engleza dar era si in romana era super fiinca vocile si sunetele sunau bine! Aveam si niste cartonase si faceam schimb...
Pokemon: nu colectionam si ma uitam la el din plictiseala ca mai bine ma aruncam n garla de pod! Rra in romana si vcile erau froaznice si sunetul la fel. Povestea mi se parea cam neinteresanta....
Celalalt: Oh! Dar faceam teancuri imense si umpleam banca si scaunele cu cartii. Jucam si ii ajutam si pe altii sa joace si ii bateam pe totii. Povestea poate nu era cine stie ce dar imi placea ca personajele sunt bine conturate si cum era in engleza dar era si in romana era super fiinca vocile si sunetele sunau bine! Aveam si niste cartonase si faceam schimb...
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
POi si la mine tot Pokemon,normal ca nici eu ni stiam ce sunt animeuri.....tot ce imi aduc aminte e ca imi placea tare mult acel anime!
Emi- Rang 1
- Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 13/09/2008
primul anime ..vai doamne Digimon desigur ...ah Doamne da nu era digimon teamers sau astea ...Era super varianta veche cu o graficaa naspa.... aveam vreo 4-5 ani..ce misto era pe atunci
Karl- Rang 1
- Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/10/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near