Cine este conectat?
În total sunt 38 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 38 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 38, Sam Noi 23, 2024 9:43 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Parere
5 participan?i
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Blood+
Pagina 1 din 1
Parere
Ce parere aveti despre anime?
Un anime care mi`a placut din prima <3.Prima oara m`a atras numele [mda...I'm addicted to blood,vampires and stuffs like this too^^],apoi m`a atras primul episod mai precis ultima scena,aceea cu kissu @__@.Dupa toate astea m`am apucat zdravan de el,am avut momente cand am plus [trebuie sa recunosc ca am facut`o] atunci cand Saya pierdea pe cineva drag sau careva mai patea cate ceva,mai bine spus sufeream odata cu ea *She's my favorite @_@*.Povestea mi s`a parut originala,plina de actiune si intorsaturi de situatie,suspans si intensitate,uneori personajele nu aveau control asupra situatie *asta mi`a dat impresia*.Coloana sonora m`a lasat masca,mi`a placut foarte mult si cred ca face parte din anime`urile cu o coloana sonora excelenta <3.
Un anime care mi`a placut din prima <3.Prima oara m`a atras numele [mda...I'm addicted to blood,vampires and stuffs like this too^^],apoi m`a atras primul episod mai precis ultima scena,aceea cu kissu @__@.Dupa toate astea m`am apucat zdravan de el,am avut momente cand am plus [trebuie sa recunosc ca am facut`o] atunci cand Saya pierdea pe cineva drag sau careva mai patea cate ceva,mai bine spus sufeream odata cu ea *She's my favorite @_@*.Povestea mi s`a parut originala,plina de actiune si intorsaturi de situatie,suspans si intensitate,uneori personajele nu aveau control asupra situatie *asta mi`a dat impresia*.Coloana sonora m`a lasat masca,mi`a placut foarte mult si cred ca face parte din anime`urile cu o coloana sonora excelenta <3.
Re: Parere
Un anime destul de captivant, cu personaje bine conturate insa sunetul lasa de dorit. Povestea destul de draguta dar nu prea atractiva. Intamplarile se lungesc iar rezultatul este cat sifonat. Personajele destul de bine conturate (unele), destul de dragute dar carora le lipseste ceva. Totusi merita vizionat.
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Dupa parerea mea un anime care chiar merita vizioat !
La inceput cred ca m-a atras faptul ca personajele sunt desenate in stil american si bineinteles si faptul ca era in engleza.
Nu sunt chiar cea mai mare fana a anime-urilor cu vampiri (unele chiar nu imi plac si exceptiile sunt destul de rare) ,insa BLOOD+ m-a impresionat.
Personajele sunt bine conturate si au o istorie interesanta (unii sunt veterani de razboi , altii creaturi care au sute de ani etc) , coloana sonora este buna , iar scenariul ... de nota 10 !
Chiar daca Saya nu este personajul meu preferat , mi se pare ca are un caracter destul de interesant.La fel si celelalte personaje.
Cred ca este un anime care merita vizionat , dupa parerea mea.
La inceput cred ca m-a atras faptul ca personajele sunt desenate in stil american si bineinteles si faptul ca era in engleza.
Nu sunt chiar cea mai mare fana a anime-urilor cu vampiri (unele chiar nu imi plac si exceptiile sunt destul de rare) ,insa BLOOD+ m-a impresionat.
Personajele sunt bine conturate si au o istorie interesanta (unii sunt veterani de razboi , altii creaturi care au sute de ani etc) , coloana sonora este buna , iar scenariul ... de nota 10 !
Chiar daca Saya nu este personajul meu preferat , mi se pare ca are un caracter destul de interesant.La fel si celelalte personaje.
Cred ca este un anime care merita vizionat , dupa parerea mea.
E un anime de nota 10.Mai ales ca are o gramada de sange si monstrii in el dar pe deasupra nici dragostea nu lipseste.Chiar ca merita vizionat de toti.
E animeul meu favorit..La inceput am auzit ceva de el si de personaje si mi s-a parut cool and cute ...M-am apucat de el super puternic si lam terminat de vizionat in 4 zile (+manga) .
Personajele sunt super desenate si imi place ca fiecare personaj are povestea lui dar trecuturile lor se intersecteaza intr-un fel.
Personajele sunt super desenate si imi place ca fiecare personaj are povestea lui dar trecuturile lor se intersecteaza intr-un fel.
Karl- Rang 1
- Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/10/2008
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Blood+
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|