Anime BOOM
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cine este conectat?
În total sunt 82 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 82 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 82, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Sondaj
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Chat
Ultimele subiecte
» Well, well ^ ^ I'm here and I want a cookie z.z'
Personajul preferat EmptyLun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu

» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Personajul preferat EmptyDum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Seria a doua din VK ^^
Personajul preferat EmptyDum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Mello vs Near
Personajul preferat EmptyDum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Personajul preferat EmptyDum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|

» my art 4ever
Personajul preferat EmptyVin Oct 24, 2008 1:24 pm Scris de Amun

» hello :3
Personajul preferat EmptyVin Oct 24, 2008 1:19 pm Scris de Amun

» Vrajitoarea Mina
Personajul preferat EmptyMier Oct 22, 2008 10:44 am Scris de Topaz

» Miwako vs Yukari
Personajul preferat EmptyLun Oct 20, 2008 9:38 pm Scris de Topaz

Affiliates
Photobucket

Personajul preferat

+3
Sara Dalilton
Topaz
CrazyDia
7 participan?i

In jos

Personajul preferat Empty Personajul preferat

Mesaj  CrazyDia Mier Sept 10, 2008 7:22 pm

Care este personajul vostru preferat^^?

My favorite chara?Hmmm..Saya of course.Mi`a placut tot la ea,incepand de la partea morala pana la partea fizica^^.Singurul care nu mi`a placut a fost faptul ca in prima serie s`a portat ca un copil plangacios de 5 ani,bineinteles ca chestia asta a avut efecte si nu prea bune adica pierderea unor persoane dragi ei.Intr`adevar un personaj complex,copilaros si plin de viata,abia din a2a serie devenind rece,matura si puternica din toate punctele de vedere^^.La sfarsit mi`a placut si mai mult pentru ca a luat decizia corecta:aceea de a avea grija de copilasii Divei <33.
CrazyDia
CrazyDia
Rang 1
Rang 1

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 30
Personajul preferat Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personajul preferat Right_bar_bleue

Warn :
Personajul preferat Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personajul preferat Right_bar_bleue

Data de inscriere : 10/09/2008

http://otaku-generation.forumer.ro

Sus In jos

Personajul preferat Empty Re: Personajul preferat

Mesaj  Topaz Mier Sept 10, 2008 8:07 pm

Cu siguranta Saya!Imi place visul ei,adica sa lupte pentru a salva lumea e ceva.La inceput,in prima serie era foarte vesela si copilaroasa(imi palcea atunci de ea foarte mult) dar pe parcurs s-a schimbat devine o fata foarte frumoasa ,matura si ia totul in serios.Mai ales in lupte se concenteraza si mereu invinge.
Topaz
Topaz
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 207

Warn :

Data de inscriere : 09/09/2008

https://animeboom.all-up.com

Sus In jos

Mesaj  Sara Dalilton Joi Sept 11, 2008 7:47 pm

My fovorite? Hm...[ce hmmm???] Cred ca e Saya! [crezi???]
E puternica si se lupta bine si tine la fratii ei...Ma bucur dar totodata imi displace ca atunci cand ea si Diva se intalnesc nu e prea mult taraboi dar ele se cam urasc, nu? Hagi si Riku ar fi pe locrile doi si tri in ordinea pe care i-am enumerat...Sunt de partea Sayei si...[azi nu ai chef de scris???]

Sara Dalilton
Rang 2
Rang 2

Numarul mesajelor : 44
Personajul preferat Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Personajul preferat Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 10/09/2008

Sus In jos

Mesaj  Zuzu Vin Sept 12, 2008 8:35 pm

Diva...
De ce...? pentru ca este mai copilaroasa...rea....este dragutza rau...si altceva...sa ma mai gandesc ^____^

Zuzu
Rang 2
Rang 2

Numarul mesajelor : 56

Warn :

Data de inscriere : 12/09/2008

Sus In jos

Mesaj  Alexiel Dum Sept 14, 2008 4:44 pm

Personajul meu preferat din acest anime este Dr. Julia Silverstein !Si daca se poate impreuna cu David.
Stiu ca nu sunt personajele principale din BLOOD+ , insa imi plac.
Julia este doctorita cea sexy , desteapta , care le stie intotdeauna pe toate.Cu toate ca are 23 de ani este mult prea timida pentru a-i spune lui David ceea ce simte pentru el.Insa nu se sfieste deloc sa-i arate ...
Oricum , ma bucur ca macar la sfarsit raman impreuna !

Personajul preferat Julia01
Alexiel
Alexiel
Rang 1
Rang 1

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 30

Warn :

Data de inscriere : 14/09/2008

http://world-of-versailles.roleplaylife.net/forum.htm

Sus In jos

Mesaj  Karl Dum Oct 12, 2008 8:33 am

Cu siguranta voi alege doua personaje masculine fiindca nu ma pot decide la unul sinngur.Karl si Amshel cu siguranta . Imi place Karl deoarece mi se pare putin cam copilarros si pentru ca e foarte curajos.Are miscarile si gandirea unui maniac abia scos de la spitalu 9 . Karl este unul dintre cei mai buni cavaleri ,nu ma refer la felul de a lupta si la dragostea cu care o inveleste pe regina sa. El nu a folosit-o si nici nu a tradat-o pe Diva.
Cat despre Amshel nu pot spune decat ca este maestrul din umbra .De la el a inceput toata aceasta nebunie:lupta intre regine,eliberarea Divei,cavalerii ,chemarea sangelui ...
La inceput parea baiatul bun care l-a scos pe Hagi din mizerie si cel care a sprijinit-o pe Saya cat putea el ,insa animeul ne arata ca era de fapt de partea Divei .Imi place la nebunie faptul ca nu se sfieste sa isi expuna gandurile si planurile fata de ceilalti cavaleri ...
So..Karl and Amshel rulz clap
Karl
Karl
Rang 1
Rang 1

Numarul mesajelor : 36

Warn :

Data de inscriere : 12/10/2008

Sus In jos

Mesaj  Arisha Lun Oct 13, 2008 8:46 am

Well eu am 2 personaje favorite si anume Solomon si Saya.Imi place de Solom datorita aspectului,felul lui de a vorbii si de a se purta(adica mai manierat) si faptul ca incearca atat de mult sa-i castige inima lui Saya.Pe ea am ales-o deoarece cam semanam in anumite privinte.

Personajul preferat Bloodp10
Arisha
Arisha
Rang 1
Rang 1

Numarul mesajelor : 33
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/10/2008

http://yaoiworld.rpg-dynasty.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum