Cine este conectat?
În total sunt 82 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 82 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 82, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Personajul preferat
+3
Sara Dalilton
Topaz
CrazyDia
7 participan?i
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Blood+
Pagina 1 din 1
Personajul preferat
Care este personajul vostru preferat^^?
My favorite chara?Hmmm..Saya of course.Mi`a placut tot la ea,incepand de la partea morala pana la partea fizica^^.Singurul care nu mi`a placut a fost faptul ca in prima serie s`a portat ca un copil plangacios de 5 ani,bineinteles ca chestia asta a avut efecte si nu prea bune adica pierderea unor persoane dragi ei.Intr`adevar un personaj complex,copilaros si plin de viata,abia din a2a serie devenind rece,matura si puternica din toate punctele de vedere^^.La sfarsit mi`a placut si mai mult pentru ca a luat decizia corecta:aceea de a avea grija de copilasii Divei <33.
My favorite chara?Hmmm..Saya of course.Mi`a placut tot la ea,incepand de la partea morala pana la partea fizica^^.Singurul care nu mi`a placut a fost faptul ca in prima serie s`a portat ca un copil plangacios de 5 ani,bineinteles ca chestia asta a avut efecte si nu prea bune adica pierderea unor persoane dragi ei.Intr`adevar un personaj complex,copilaros si plin de viata,abia din a2a serie devenind rece,matura si puternica din toate punctele de vedere^^.La sfarsit mi`a placut si mai mult pentru ca a luat decizia corecta:aceea de a avea grija de copilasii Divei <33.
Re: Personajul preferat
Cu siguranta Saya!Imi place visul ei,adica sa lupte pentru a salva lumea e ceva.La inceput,in prima serie era foarte vesela si copilaroasa(imi palcea atunci de ea foarte mult) dar pe parcurs s-a schimbat devine o fata foarte frumoasa ,matura si ia totul in serios.Mai ales in lupte se concenteraza si mereu invinge.
My fovorite? Hm...[ce hmmm???] Cred ca e Saya! [crezi???]
E puternica si se lupta bine si tine la fratii ei...Ma bucur dar totodata imi displace ca atunci cand ea si Diva se intalnesc nu e prea mult taraboi dar ele se cam urasc, nu? Hagi si Riku ar fi pe locrile doi si tri in ordinea pe care i-am enumerat...Sunt de partea Sayei si...[azi nu ai chef de scris???]
E puternica si se lupta bine si tine la fratii ei...Ma bucur dar totodata imi displace ca atunci cand ea si Diva se intalnesc nu e prea mult taraboi dar ele se cam urasc, nu? Hagi si Riku ar fi pe locrile doi si tri in ordinea pe care i-am enumerat...Sunt de partea Sayei si...[azi nu ai chef de scris???]
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Diva...
De ce...? pentru ca este mai copilaroasa...rea....este dragutza rau...si altceva...sa ma mai gandesc ^____^
De ce...? pentru ca este mai copilaroasa...rea....este dragutza rau...si altceva...sa ma mai gandesc ^____^
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
Personajul meu preferat din acest anime este Dr. Julia Silverstein !Si daca se poate impreuna cu David.
Stiu ca nu sunt personajele principale din BLOOD+ , insa imi plac.
Julia este doctorita cea sexy , desteapta , care le stie intotdeauna pe toate.Cu toate ca are 23 de ani este mult prea timida pentru a-i spune lui David ceea ce simte pentru el.Insa nu se sfieste deloc sa-i arate ...
Oricum , ma bucur ca macar la sfarsit raman impreuna !
Stiu ca nu sunt personajele principale din BLOOD+ , insa imi plac.
Julia este doctorita cea sexy , desteapta , care le stie intotdeauna pe toate.Cu toate ca are 23 de ani este mult prea timida pentru a-i spune lui David ceea ce simte pentru el.Insa nu se sfieste deloc sa-i arate ...
Oricum , ma bucur ca macar la sfarsit raman impreuna !
Cu siguranta voi alege doua personaje masculine fiindca nu ma pot decide la unul sinngur.Karl si Amshel cu siguranta . Imi place Karl deoarece mi se pare putin cam copilarros si pentru ca e foarte curajos.Are miscarile si gandirea unui maniac abia scos de la spitalu 9 . Karl este unul dintre cei mai buni cavaleri ,nu ma refer la felul de a lupta si la dragostea cu care o inveleste pe regina sa. El nu a folosit-o si nici nu a tradat-o pe Diva.
Cat despre Amshel nu pot spune decat ca este maestrul din umbra .De la el a inceput toata aceasta nebunie:lupta intre regine,eliberarea Divei,cavalerii ,chemarea sangelui ...
La inceput parea baiatul bun care l-a scos pe Hagi din mizerie si cel care a sprijinit-o pe Saya cat putea el ,insa animeul ne arata ca era de fapt de partea Divei .Imi place la nebunie faptul ca nu se sfieste sa isi expuna gandurile si planurile fata de ceilalti cavaleri ...
So..Karl and Amshel rulz
Cat despre Amshel nu pot spune decat ca este maestrul din umbra .De la el a inceput toata aceasta nebunie:lupta intre regine,eliberarea Divei,cavalerii ,chemarea sangelui ...
La inceput parea baiatul bun care l-a scos pe Hagi din mizerie si cel care a sprijinit-o pe Saya cat putea el ,insa animeul ne arata ca era de fapt de partea Divei .Imi place la nebunie faptul ca nu se sfieste sa isi expuna gandurile si planurile fata de ceilalti cavaleri ...
So..Karl and Amshel rulz
Karl- Rang 1
- Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/10/2008
Subiecte similare
» Personajul preferat!
» Personajul Preferat!
» Personajul preferat!
» Personajul favorit
» Personajul favorit
» Personajul Preferat!
» Personajul preferat!