Cine este conectat?
În total sunt 44 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 44 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Am picat si eu aici ^^"
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Am picat si eu aici ^^"
Konnichi-wa! Watashi wa Ayame desu dar prefer sa`mi spuneti Hina ^^ Am 14 ani si sunt de pe planeta Uranus, din galaxia noastra... ^^"
Presupun ca ma mai cunoasteti de pe alte forumuri cu nick-ul de Hina-chan (pe cele mai multe), ~Hina~ sau Mayumi.
Ador anime-urile, preferatele mele fiind Yu Yu Hakusho, InuYasha, Naruto, FMP, FMP Fumoffu?, Elfen Lied, Spiral, Slayers, Kiddy Grade, Kaleido Star, Jigoku Shoujo, Yu-Gi-Oh!, Shaman King si cam atat ^^"...
Click for My Anime List ^^
Ador de asemenea si manga-urile, preferatele mele sunt: Naruto, Cardcaptor Sakura, Shugo Chara!, Chobits si Vampire Knight.
Click for My Manga List ^^
Imi place sa ascult muzica de pe la radio, cel mai adesea R&B si Hip-Hop...urasc manelele, populara si muzica house ^^"...
Pot sa spun ca citesc si carti, dar numai carti fantastice cu magie & co. plus cele obligatorii pentru scoala...
Hobby-urile mele sunt anime-urile, manga-urile, forumurile anime si bantuitul pe mess...
Sunt o fire mai retrasa, prefer mai mult sa stau pe net si sa umblu pe forumuri decat sa ies afara si sa vad cat de nebuni pot fi unii oameni...prefer mai mult sa am putini prieteni devotati decat mii de prieteni care ma indreapta spre o cale gresita ^^"...
Uneori, am tendinte de a ramane in umbra, nevrand sa fiu bagata in seama...
Sunt ciudata, pentru ca stau mereu in fata computerului, vazand cum trece timpul si cautand noi forumuri sau postand prin cele in care sunt deja inregistrata...
So, cam atat despre mine ^^ Daca aveti vreo intrebare, de orice fel, mi-o puteti pune ^^
Presupun ca ma mai cunoasteti de pe alte forumuri cu nick-ul de Hina-chan (pe cele mai multe), ~Hina~ sau Mayumi.
Ador anime-urile, preferatele mele fiind Yu Yu Hakusho, InuYasha, Naruto, FMP, FMP Fumoffu?, Elfen Lied, Spiral, Slayers, Kiddy Grade, Kaleido Star, Jigoku Shoujo, Yu-Gi-Oh!, Shaman King si cam atat ^^"...
Click for My Anime List ^^
Ador de asemenea si manga-urile, preferatele mele sunt: Naruto, Cardcaptor Sakura, Shugo Chara!, Chobits si Vampire Knight.
Click for My Manga List ^^
Imi place sa ascult muzica de pe la radio, cel mai adesea R&B si Hip-Hop...urasc manelele, populara si muzica house ^^"...
Pot sa spun ca citesc si carti, dar numai carti fantastice cu magie & co. plus cele obligatorii pentru scoala...
Hobby-urile mele sunt anime-urile, manga-urile, forumurile anime si bantuitul pe mess...
Sunt o fire mai retrasa, prefer mai mult sa stau pe net si sa umblu pe forumuri decat sa ies afara si sa vad cat de nebuni pot fi unii oameni...prefer mai mult sa am putini prieteni devotati decat mii de prieteni care ma indreapta spre o cale gresita ^^"...
Uneori, am tendinte de a ramane in umbra, nevrand sa fiu bagata in seama...
Sunt ciudata, pentru ca stau mereu in fata computerului, vazand cum trece timpul si cautand noi forumuri sau postand prin cele in care sunt deja inregistrata...
So, cam atat despre mine ^^ Daca aveti vreo intrebare, de orice fel, mi-o puteti pune ^^
~Ayame~- Rang 1
- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 30
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Am picat si eu aici ^^"
Heya ,bun venti pe forum!!Iti urez postare si distractie palcuta..am cateva intrebari:
1)Crezi in extraterestri?
2)Ai vrea sa vezi unul?
3)Cum ti se pare forumul?
1)Crezi in extraterestri?
2)Ai vrea sa vezi unul?
3)Cum ti se pare forumul?
Arigatto... acum sa`ti raspund la intrebari...
1. Normal ca eu cred in extraterestrii...doar locuiesc pe langa ei ^^
2. Am vazut deja multi... pana si familia mea e formata din extraterestrii xD... si prietenii mei apropiati...
3. Foarte interesant ^^ Dar... sper sa fie populat in curand ^^"
1. Normal ca eu cred in extraterestrii...doar locuiesc pe langa ei ^^
2. Am vazut deja multi... pana si familia mea e formata din extraterestrii xD... si prietenii mei apropiati...
3. Foarte interesant ^^ Dar... sper sa fie populat in curand ^^"
~Ayame~- Rang 1
Hi-Hi si bine ai venit!
Postare placuta, sper sa-ti faci prieteni pe-aici si sa ne intelegem!!
Postare placuta, sper sa-ti faci prieteni pe-aici si sa ne intelegem!!
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Mi`ar placea sa mor ucisa de amicii mei uranieni xD
Thanks, Lina & Eclair Promit ca o sa incerc sa fiu activa
Thanks, Lina & Eclair Promit ca o sa incerc sa fiu activa
~Ayame~- Rang 1
Pagina 1 din 1