Cine este conectat?
În total sunt 35 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 35 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 35, Sam Noi 23, 2024 9:42 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Eclair sau Lumiere?
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Eclair sau Lumiere?
Pe care o alegeti? Eu o voi alege pe Eclair desi Lumiere este destul de draguta.
Eclair- Este inteligenta, draguta, puternica, glumeata si serioasa. Se descurca in orice situatie sau mai corect spus castiga in orice inprejurare datorita calmului cu care analizeaza situatia si fortei de care dispune.
Ar mai fi multe de spus dar ar fi bine sa spun si motivul petru care nu o aleg pe Lumiere: A inceput sa ma enerveze cu ''o doamna trebuie sa fie eleganta'' desi nici ea nu respecta asta, e cam blue si nu imi plac ciorapi (parca sunt din lana), e mereu mica si are o fata de copil si se crede matura.
Eclair- Este inteligenta, draguta, puternica, glumeata si serioasa. Se descurca in orice situatie sau mai corect spus castiga in orice inprejurare datorita calmului cu care analizeaza situatia si fortei de care dispune.
Ar mai fi multe de spus dar ar fi bine sa spun si motivul petru care nu o aleg pe Lumiere: A inceput sa ma enerveze cu ''o doamna trebuie sa fie eleganta'' desi nici ea nu respecta asta, e cam blue si nu imi plac ciorapi (parca sunt din lana), e mereu mica si are o fata de copil si se crede matura.
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Eclair sau Lumiere?
si eu tot pe Eclair o aleg...dupa Lina ea e preferata mea....
e puternica, draguta, in special cand il pocneste pe auditorul ala
e puternica, draguta, in special cand il pocneste pe auditorul ala
Mda..votez tot pentru Eclair!! E superba,puternica ,desteapta.Are multe calitati,in plus e cea mai puternica de la O.G.C.T,imi place ca uneori se mai enerveaza si ea dar in misiuni e serioasa
Tot pe Eclair o aleg si eu pentru ca este dragutza,puternica,cu zambetul pe buze mereu>.> si Lummy este dragutza...but este cam eleganta
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near