Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 46 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Personajul Preferat!
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Personajul Preferat!
Care sunt personajele voastre preferate? Ale mele sunt n afra de cele de mai jos: Hiei, Shizuru, Gengai, Yukina, Kurama, Botam...
Yusuke: Este frumos, foarte puternic, totusi cam distrat in unele momente iar asta il face sa para cam prostut dar in alte momente este serios si asta imi place cel mai mult. Chiar daca pare a nu gandi sau sa isi poata invinge adversarul totusi el castiga fiecare lupta chiar daca nu pare a fi capabil sa invinga adversari destul de puternici.
Keiko: Este frumoasa, serioasa dar si glumeata si singura care il pune la punct pe Yusuke iar acesta nu poate face nimic sa se apere de lovitura ei. Inteligenta dar destul de visatoare si singura care era prietena (putin spus) cu Yusuke la inceputul anime-ului iar mai la sfarsit este ''iubita'' lui dar si logodnica.
Yusuke: Este frumos, foarte puternic, totusi cam distrat in unele momente iar asta il face sa para cam prostut dar in alte momente este serios si asta imi place cel mai mult. Chiar daca pare a nu gandi sau sa isi poata invinge adversarul totusi el castiga fiecare lupta chiar daca nu pare a fi capabil sa invinga adversari destul de puternici.
Keiko: Este frumoasa, serioasa dar si glumeata si singura care il pune la punct pe Yusuke iar acesta nu poate face nimic sa se apere de lovitura ei. Inteligenta dar destul de visatoare si singura care era prietena (putin spus) cu Yusuke la inceputul anime-ului iar mai la sfarsit este ''iubita'' lui dar si logodnica.
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Personajul Preferat!
Personajul meu preferat este Kurama.In primul rand este destept,intelegator,calm si stie cum sa se comporte cand vine vorba de o cearta.Puterea lui este impresionanta mai ales ca in el se afla si renumitul bandit Yoko,stie cum sa se foloseasca de plante pentru a reusi sa scape cu viata din lupte.In al doi-lea rand este si aratos,asemanarea intre el si un trandafir fiind izbitoare.
personajul preferat e iubirea vietii mele... ..a...pardon...visam...E kurama...
un personaj superb, pe locul 2 dupa Milgasia din Slayers....e asa frumos...
un personaj superb, pe locul 2 dupa Milgasia din Slayers....e asa frumos...
Si mie tot de Kurama imi place,el e foarte furmos,imi plac ochii lui (sunt superbi),e foarte puternic si calculat,nu afce ceva fara sa gandeasca,asa imi place la el ^__^,mda si el cred ca a citit codu bunelor maniere
Subiecte similare
» Personajul preferat
» Personajul preferat!
» Personajul preferat!
» Personajul favorit
» Personajul favorit
» Personajul preferat!
» Personajul preferat!
» Personajul favorit
» Personajul favorit
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: