Cine este conectat?
În total sunt 68 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 68 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 69, Sam Noi 23, 2024 9:57 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Hello mina !
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Hello mina !
Ma numesc Alina , am 14 ani si 2 luni , sunt zodia rac si am multe pasiuni . Una dintre ele ar fi anime-urile , le ador . De fapt prin intermediul lor sunt in ziua de azi ... asa cum sunt . Anime-urile mele favorite ar cam fi ... : Gravitation , Saint Beasts , Hellsing , InuKami , Air TV , Vampire Knight , Rosario+Vampire , InuYasha , Blue Gender , Angel Sanctuary si multe altele . In general ascult muzica japoneza , j-rock si putin j-pop ... trupele mele preferate sunt : The Gazette , Alice Nine , SuG , Miyavi , Ayumi Hamasaki , Kanon Wakeshima , L~arc~en~ciel si multi altii . Imi plac mult animalele , in special lupii si tigrii siberieni (albi) . De obicei nu prea sunt sociala , dar pe net imi fac multi prieteni . Nu imi place sa fiu copiata , cu atat mai putin sa-mi copie cineva ideile pentru un forum , site sau altele . Manga nu citesc , caci nu am timp .
Daca aveti intrebari , adresatimi-le oricand !!!
Daca aveti intrebari , adresatimi-le oricand !!!
Re: Hello mina !
Noua moderatoare,uitati-o ca a sosit!!Welcome and happy posting!!Sper sa fi activa ,sa respecti regulile si sa te distrezi!!Ai grija la mmebrisorii care afc prosti!Nu am intrebari ca te stiu si te-ai prezentata foarte bine.Nu mai am nimic de spus,so..Ja ne!
Pai Lina ... cred ca de batranete ... natural ... daca nu se poate asa asta e ... phuy , ce mai intrebare mai Lina ... =))
Bine ai venit, sper sa ne intelegem!!!
Si sorry de intarziere....
Si sorry de intarziere....
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Merci pentru intampinari, si nu-i nimic, si eu mai intarzii cateodata!
Hope can be friends !
Hope can be friends !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|