Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 48 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Kikyo`s here
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Kikyo`s here
Hello!
Ma numesc Kikyo(sorry dar nu dezavalui cine sunt...). Imi plac foarte mult anime-urile si am vazut destul de multe:Mew Mew Power(sau Tokyo Mew Mew), Yu Yu Hakusho, InuYasha, Kaleido Stage, Spiral, Mermaid Melody, Rozen Maiden, Ghost Stories, Sailor Moon, Yu Gi Oh/Yu Gi Oh GX, Kiddy Grade, Full Metal Panic, Jigoku Shoujo, Card Chaptors, Luki Star, Samurai X, Naruto, Gravitation si Slayers.
Trupe si cantareti preferati: An Cafe, Super Junior, Rie Tanaka, Keiko Kawabe, Rie Fu, Nami Tamaki, Arisaka Mika, Nickelback, Nightwish, Evanescence, Linkin Park, BoA, Kelly Clarkson, Avril Lavigne, Taxi, Spin, Hilary Duff si Green Day.
Imi place sa pierd timpul la calculator cautand imagini cu anime-uri, sa ma uit la TV, sa desenez, imi place sa pastez pe forumuri(sau cum ii pluralu`), imi place sa citesc carti de aventura, razboaie, biogarfii, SF, etc. Sper ca ne vom intelege bine! ^_^
Bye, minna!~Nyan!~
Ma numesc Kikyo(sorry dar nu dezavalui cine sunt...). Imi plac foarte mult anime-urile si am vazut destul de multe:Mew Mew Power(sau Tokyo Mew Mew), Yu Yu Hakusho, InuYasha, Kaleido Stage, Spiral, Mermaid Melody, Rozen Maiden, Ghost Stories, Sailor Moon, Yu Gi Oh/Yu Gi Oh GX, Kiddy Grade, Full Metal Panic, Jigoku Shoujo, Card Chaptors, Luki Star, Samurai X, Naruto, Gravitation si Slayers.
Trupe si cantareti preferati: An Cafe, Super Junior, Rie Tanaka, Keiko Kawabe, Rie Fu, Nami Tamaki, Arisaka Mika, Nickelback, Nightwish, Evanescence, Linkin Park, BoA, Kelly Clarkson, Avril Lavigne, Taxi, Spin, Hilary Duff si Green Day.
Imi place sa pierd timpul la calculator cautand imagini cu anime-uri, sa ma uit la TV, sa desenez, imi place sa pastez pe forumuri(sau cum ii pluralu`), imi place sa citesc carti de aventura, razboaie, biogarfii, SF, etc. Sper ca ne vom intelege bine! ^_^
Bye, minna!~Nyan!~
Kikyo no Miko- Rang 1
- Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 11/09/2008
Re: Kikyo`s here
Bine ai venit Kikyou !
Happy posting and no spam, sper sa-ti palca aici!!
Ja ne!
Happy posting and no spam, sper sa-ti palca aici!!
Ja ne!
Ultima editare efectuata de catre Kanna in Joi Sept 11, 2008 10:57 am, editata de 1 ori
Hy Kykio, ma bucur sa te vad pe aici!!!
Distractie si postare palcuta!!Te rog sa citesti regulamentul si sa il respecti!!Spor la postari!!
Distractie si postare palcuta!!Te rog sa citesti regulamentul si sa il respecti!!Spor la postari!!
Multumesc de caldurosul "bun venit".
Shinamori, stai chill...eu respect tot timpul regulamentul.
Daca aveti intrebari, va rog sa le puneti.
Ja ne!
Shinamori, stai chill...eu respect tot timpul regulamentul.
Daca aveti intrebari, va rog sa le puneti.
Ja ne!
Kikyo no Miko- Rang 1
hy...welcome...am si eu o mica intrebare
cum ti-ar placea sa mori?
(dc mananci vreo regula si face admina urat te ajut eu s-o omori )
cum ti-ar placea sa mori?
(dc mananci vreo regula si face admina urat te ajut eu s-o omori )
Nu mai speria useri!!!Ca nu ii mananca nimeni daca incalca vro regula
Nu va panicati,ca nu va tai capu!
Nu va panicati,ca nu va tai capu!
Bine ai venit Kykyo!
Haev a nice posting and no spam!
Haev a nice posting and no spam!
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Mersi frumos de bun venit Sper ca ne vom intelege bine...
Lina, cred ca ti-am mai zis de 1000 de ori....nu mi-ar placea sa mor...anyway....eu sunt moarta deja, remember?(not me....Kikyo...)
Mai astept intrebari^^
ZBey!
Lina, cred ca ti-am mai zis de 1000 de ori....nu mi-ar placea sa mor...anyway....eu sunt moarta deja, remember?(not me....Kikyo...)
Mai astept intrebari^^
ZBey!
Kikyo no Miko- Rang 1
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^