Cine este conectat?
În total sunt 25 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 25 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
In ce clasa treceti?
+2
Kanna
Topaz
6 participan?i
Pagina 1 din 1
In ce clasa treceti?
Intrebarea e simpla..in ce clasa treceti?
EU a 6-a,dap sunt cam mica... .Nu o sa-mi placa in a 6-a,ma gandesc intruan daca o fi grea..si ce ma fac la fizica?Ca a murit cel mai bun prof si au ramas 2 rai de tot.
EU a 6-a,dap sunt cam mica... .Nu o sa-mi placa in a 6-a,ma gandesc intruan daca o fi grea..si ce ma fac la fizica?Ca a murit cel mai bun prof si au ramas 2 rai de tot.
Re: In ce clasa treceti?
Eu trec a 8-a B ... am auzit ca este cam greu... dar nu-mi este frica ... deabea astept sa inceapa scoala.
A!!!A 8-a? Atunci succes pe la teze,sper sa intri la un liceu bun!
Ai grija sa inveti si sa iei nota mare altfel te bat!
Ai grija sa inveti si sa iei nota mare altfel te bat!
Merci , voi incerca sa iau note cat mai mari, dar si u sa te ti de carte, nu e chiar asa de usor nici in a 6-a .. !
Eu trec a VII-a. O sa am mult de invatat ca vreau note mari! Am eu profesori rai da vreau sa ii umilesc putin!
A...Shinamori..clasa VI-a nu e asa grea! Eu am lipsit semestrul 2 din motive legate de sanatate si nici nu am invatat proape nimic, nu mai mult de 2-3 lectii (si am uitat cam tot ce am invatat pana acum) si tot am luat o nota mult prea mare! Poti incerca sa faci pregatire la matematica daca crezi ca e greu! Fizica e usoara! Pe uiti de 2 ori pe carte si in 5 minute ai invatat si e mai mult cu formule! Trebuie sa citesti si sa memorezi repede in clasa mai ales! Sa nu vi cu note mici ca te alerg! Daca nu te descurci iiti spun eu cum sa faci ca doar abia am scapat de clasa aia! Si tu sa iei note mari Kanna!
A...Shinamori..clasa VI-a nu e asa grea! Eu am lipsit semestrul 2 din motive legate de sanatate si nici nu am invatat proape nimic, nu mai mult de 2-3 lectii (si am uitat cam tot ce am invatat pana acum) si tot am luat o nota mult prea mare! Poti incerca sa faci pregatire la matematica daca crezi ca e greu! Fizica e usoara! Pe uiti de 2 ori pe carte si in 5 minute ai invatat si e mai mult cu formule! Trebuie sa citesti si sa memorezi repede in clasa mai ales! Sa nu vi cu note mici ca te alerg! Daca nu te descurci iiti spun eu cum sa faci ca doar abia am scapat de clasa aia! Si tu sa iei note mari Kanna!
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
O sa ma chinui sa invat sa iau note mari!! Anu asta vreau sa am media mai mare,nu mai vreau sa fiu a 6-a din clasa!Si cat despre retinutu unei lectii in clasa..mai retin pe la romana sua geografie,ca atuncea sunt atenta,ca imi plac materile mult
Ei bine si eu mi-am pus in gand un lucru: Sa nu mai iau mentiunea intai mereu si sa-i las pe 2 baieti in fata mea pe care i-as putea lua cu usurinta! Imi merit locul 2 in clasa pentru ca imi stiu valoarea. Anul asta rup cartea!!! Si voi la fel sa faceti, iar Shinamori sa-i intreci cu orice pret pe cei din fata ta! Nu-i lasa sa te ia, mai ales daca sti ca poti mai mult. [La mine este si treaba de lene, de "n-am chef", ambitia si altele ..dar anu asta nu o sa mai fie asa ].
Eu am trecut in clasa a VIII-a , da de vre-o saptamana tot lipsesc intr-o veselie ... Sunt internata in spital , ca m-am imbolnavit de pneumonie si laringita acuta ...
Oricum , anu' asta o sa invat din greu sa intru la cel mai bun liceu din oras !
Oricum , anu' asta o sa invat din greu sa intru la cel mai bun liceu din oras !
eu trec (defapt am trecut) intr-a 5-a A ...sunt oare cea mai mica de aci? nu e greu deloc dar urasc atat de mult geografia !
Karl- Rang 1
- Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/10/2008
cred ca-s cea mai mare de pe-aci....am trecut a 10-a....un cosmar adevarat...
profii ne baga pe gat toata materia in 2 zile, cu info suntem toti la pamant....la romana a venit o sclerozata care vorbeste in chineza, joi am sedinta cu parintii....
cand incepe liceu se duce naibii viata, deci bucurati-va de moarte...a...de viata cat mai aveti timp
profii ne baga pe gat toata materia in 2 zile, cu info suntem toti la pamant....la romana a venit o sclerozata care vorbeste in chineza, joi am sedinta cu parintii....
cand incepe liceu se duce naibii viata, deci bucurati-va de moarte...a...de viata cat mai aveti timp
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|