Cine este conectat?
În total sunt 10 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 10 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Forumuri anime
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Forumuri anime
Cunoasteti sau aveti vrun forum anime sau rpg?
Daca da..puneti linkurile de la forumuri aici!
Eu stiu un forum rpg cu personaje ingeri:
http://angel-world.webgoo.us/forum.htm
Daca da..puneti linkurile de la forumuri aici!
Eu stiu un forum rpg cu personaje ingeri:
http://angel-world.webgoo.us/forum.htm
Re: Forumuri anime
O mica sugestie -____-
Cred ca trebuie sa le cereti permisiunea adminilor forumurilor respective...poate nu sunt de acord sa le faceti reclama pe-aici -__-
Cred ca trebuie sa le cereti permisiunea adminilor forumurilor respective...poate nu sunt de acord sa le faceti reclama pe-aici -__-
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
Pai nu cred ca mai e nevoie.
Practic le-am facut reclama si daca vin si membri de ce sa se supere?x__X
Practic le-am facut reclama si daca vin si membri de ce sa se supere?x__X
Am si eu un forum RPG-Anime cu perioada anilor 1700.Ideea mi-a venit de la anime-ul Rose of Versailles , insa nu este oblugatoriu sa fi vazul anime-ul ca sa va inregsitrati.
Ce ar trebuii sa stiti ... Forumul este un fel de Regat , guvernat de doua Regine , unde toti membrii sunt supusi.Desigur , fiecare are dreptul de a alege ce sa fie : nobil (in aceasta categorie intra ducii/ducesele , marchizele/marchizii , baronii/baroanele , etc) , razvratit (aici sunt talharii , asasinii , vrajitarele etc) sau prostituata , dama de companie , scalv/sclava sau slujnica.
Avem niste informatii (recomand sa le citit in cazul in acre va inregistrati) si bineinteles un protocol care trebuie respectat ...
Cam atat despre forum , eu va invit sa va alaturati si sa gustati din luxul Versailles-ului !
Rose of Versailles
Ce ar trebuii sa stiti ... Forumul este un fel de Regat , guvernat de doua Regine , unde toti membrii sunt supusi.Desigur , fiecare are dreptul de a alege ce sa fie : nobil (in aceasta categorie intra ducii/ducesele , marchizele/marchizii , baronii/baroanele , etc) , razvratit (aici sunt talharii , asasinii , vrajitarele etc) sau prostituata , dama de companie , scalv/sclava sau slujnica.
Avem niste informatii (recomand sa le citit in cazul in acre va inregistrati) si bineinteles un protocol care trebuie respectat ...
Cam atat despre forum , eu va invit sa va alaturati si sa gustati din luxul Versailles-ului !
Rose of Versailles
http://delirious-heaven.forumhit.ro/
XD nu eu l'am facut dar sunt admin si am ajutat la el mai mult decat va imaginati XD
XD nu eu l'am facut dar sunt admin si am ajutat la el mai mult decat va imaginati XD
SaRuki- Rang 1
- Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 14/09/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near