Cine este conectat?
În total sunt 47 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 47 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Personajul preferat!
5 participan?i
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Digimon
Pagina 1 din 1
Personajul preferat!
Care este personajul vostru preferat?/Care sunt personajele voastre preferate?
My favorite? Rika desigur! Desi la inceput era un sloi de gheata dupa un timp s-a topit si s-a imprietenit cu cei doi baieti, cu Jeri si cu ceilalti... si se intelege mult mai bine cu ai ei si chiar si cu Renamon!
Nu sunt delog fana digimon...''mai bine ma uit la parapa decat la asta desi si la ala ''mai prind si eu acateva episoade!
My favorite? Rika desigur! Desi la inceput era un sloi de gheata dupa un timp s-a topit si s-a imprietenit cu cei doi baieti, cu Jeri si cu ceilalti... si se intelege mult mai bine cu ai ei si chiar si cu Renamon!
Nu sunt delog fana digimon...''mai bine ma uit la parapa decat la asta desi si la ala ''mai prind si eu acateva episoade!
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Personajul preferat!
Etooo...pai sunt destul de multe care imi plac...
Ar fi Takato pentru ca este dragutz si lupta pentru prietenii lui-___-(Digimon:Tamers)
Ar fi Takato pentru ca este dragutz si lupta pentru prietenii lui-___-(Digimon:Tamers)
Ultima editare efectuata de catre Zuzu in Sam Sept 20, 2008 10:28 am, editata de 1 ori
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
nici eu nu prea apuc s-al vad, dar imi place mult...
pey...personajul meu preferat de Guilmon...e asa sweet cu ochisorii aia si imi place de el cand se repede la mancare...e o scena in primu ending parca cand e cu takato in bucatarie
pey...personajul meu preferat de Guilmon...e asa sweet cu ochisorii aia si imi place de el cand se repede la mancare...e o scena in primu ending parca cand e cu takato in bucatarie
Pai depinde la ce serie va referiti...mie imi place foarte mult de Izumi Orimoto,e foarte furmoasa,puternica si desteapta. Uitati o poza cu ea pentru cei care nu o stiti:
Nu imi place sa postez de multe ori intr-un topic dar ati cam luat-o pe aratura!
Personaj=Digimon= 0%! Sa desparta topicul administratora sau moderatoarele intr-unul cu digimonii preferati ca sa nu iasa un terci!
Si eu am scris Rika dar am uitat sa precizez seria...era prima! La astalalta nu am timp sa ma uit! >.< Nu stiu daca pot edita titlul mesajului! Daca nu il schimb pana maine sa il modifice cineva din staff sa nu ne incurcam sau sa il lasam pentru ambele serii!
Edit: cand spun personaj ma refer la oameni! >.<
Personaj=Digimon= 0%! Sa desparta topicul administratora sau moderatoarele intr-unul cu digimonii preferati ca sa nu iasa un terci!
Si eu am scris Rika dar am uitat sa precizez seria...era prima! La astalalta nu am timp sa ma uit! >.< Nu stiu daca pot edita titlul mesajului! Daca nu il schimb pana maine sa il modifice cineva din staff sa nu ne incurcam sau sa il lasam pentru ambele serii!
Edit: cand spun personaj ma refer la oameni! >.<
Ultima editare efectuata de catre Sara Dalilton in Sam Sept 13, 2008 2:14 pm, editata de 1 ori
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Mey ai scris titlu topicului "Personajul preferat" ,deci nu conteaza din ce serie e ,sau daca e sau nu digimon. O.o
Pey ar fi Veemon, dar nu e el. El mai mult e copia mea in oglinda. Dak ar fi sa o luam all seasons preferatul meu ar fi
Dintre digimoni: Patamon sau Agumon(Varianta Savers)
Dintre Peopels: Hikari "Kari" Kamya sau Takato.
Dintre digimoni: Patamon sau Agumon(Varianta Savers)
Dintre Peopels: Hikari "Kari" Kamya sau Takato.
Subiecte similare
» Personajul preferat
» Personajul Preferat!
» Personajul preferat!
» Personajul favorit
» Personajul favorit
» Personajul Preferat!
» Personajul preferat!
» Personajul favorit
» Personajul favorit
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Digimon
Pagina 1 din 1