Cine este conectat?
În total sunt 25 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 25 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 25, Sam Noi 23, 2024 9:38 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Primul manga citit
+3
Zuzu
Sara Dalilton
Topaz
7 participan?i
Pagina 1 din 1
Primul manga citit
Aici spuneti care a fost primul manga citit.Pai..daca imia duc eu bine aminte,am ciitt odata manga cu Deah Note,desi..nu prea mi-a palcut
Re: Primul manga citit
Eu am ciugulit prima data si apoi am citit Death Note (pana la capitolul 80 sau pana la 100 si ceva dar nu pe toata fiinca nu mai am timp O.o') si cateva one shot-uri (in romana facute de romani traduse ot de romani) Cred ca primele (alea ciugulite) au fost Vampire Knight si...(oare cum se numea) nu imi mai amintesc... T.T
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
...cred ca Naruto a fost...but nu am citit mult din el pentru ca nu imi placea...>.>desigur mai era si lenea si lipsa de timp....
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
Primul meu manga citit a fost 1/3 no Kareshi.
Este un manga one-shot , adica nu are deact un singur numar , insa mi s-a parut cu adevarat fermecator.
Kogure Yuuya este o eleva de 18 ani , care pana acum nu a mai avut nici un prieten din cauza atitudinii de fata inabordabila cu care trateaza baietii din jur.
Intr-o zi , Fukada Rei ii face lui Yuuya o poza jenanta si o ameninta ca daca nu se intalneste cu el in fiecare zi , poza va ajunge la panoul scolii.
In continuare , Rei si Yuuya devin prieteni si chiar se indragostesc unul de altul , numai ca intr-o zi , pe coridoarele scolii Yuuya il vede pe Rei in compania mai mulor elevi de gimnaziu si isi da seama ca acesta este mult mai mic decat ea.
Continuarea va las s-o aflati siguri ...
Titlu:1/3 no Kareshi (in engleza "My 1/3 Boyfriend)
Gen:Romance , Scgool Life , Shojo , One Shot.
Autor:Ako Shimaki
Este un manga one-shot , adica nu are deact un singur numar , insa mi s-a parut cu adevarat fermecator.
Kogure Yuuya este o eleva de 18 ani , care pana acum nu a mai avut nici un prieten din cauza atitudinii de fata inabordabila cu care trateaza baietii din jur.
Intr-o zi , Fukada Rei ii face lui Yuuya o poza jenanta si o ameninta ca daca nu se intalneste cu el in fiecare zi , poza va ajunge la panoul scolii.
In continuare , Rei si Yuuya devin prieteni si chiar se indragostesc unul de altul , numai ca intr-o zi , pe coridoarele scolii Yuuya il vede pe Rei in compania mai mulor elevi de gimnaziu si isi da seama ca acesta este mult mai mic decat ea.
Continuarea va las s-o aflati siguri ...
Titlu:1/3 no Kareshi (in engleza "My 1/3 Boyfriend)
Gen:Romance , Scgool Life , Shojo , One Shot.
Autor:Ako Shimaki
la mine a fost Slayers Translations....doamne, cat a putut sa-mi placa....de obicei Slayers are manga vesele dar asta....
ce poate fi mai frumos ca o manga in care, la final, mor exact personajele principale?
ce poate fi mai frumos ca o manga in care, la final, mor exact personajele principale?
la mine -____-"" wah...cate manga-uri citesc eu...nici nu mai tin minte....parca sa zic ca a fost Desire Climax ><"" din cate tin minte...*thinking*.....yep...Desire Climax a fost....pana si acum e on-going @_@...mai am de asteptat *sigh*...
Kyo- Rang 1
- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 12/10/2008
primul manga ha? Cu siguranta a fost Angel Sanctuary... mai intai m-am apucat de manga apoi de OVA ...
Era o poveste asa de cool si plina de mister care ma atragea ca o forta magnetica .
Era o poveste asa de cool si plina de mister care ma atragea ca o forta magnetica .
Karl- Rang 1
- Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/10/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near