Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 45 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Lina Inverse
4 participan?i
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Slayers
Pagina 1 din 1
Lina Inverse
Ce credeti despre Lina Inverse? (Parere despre personaj!)
Este draguta, foarte puternica glumeata dar si serioasa, nu prea manierata, gata oricand sa dea o mana de ajutor dar asta doar daca este vorba de bani, disperata dupa mancare la fel ca Goury cu care se bate pentru a manca cat mai mult nedorind sa cedeze nimic din portia ei uriasa (cam tot meniul) dar pe care il place.
Este draguta, foarte puternica glumeata dar si serioasa, nu prea manierata, gata oricand sa dea o mana de ajutor dar asta doar daca este vorba de bani, disperata dupa mancare la fel ca Goury cu care se bate pentru a manca cat mai mult nedorind sa cedeze nimic din portia ei uriasa (cam tot meniul) dar pe care il place.
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Lina Inverse
Pai Lina seamana oarecum cu ...Lina. Nebuna,draguta,traznita,moarta dupa mancare si puternica. Lina este cel mai nebun personaj care l-am intalnit in vreun anime. Nota 10+ !
nici nu m-as mai uita la slayersa daca n-ar mai fi ea...imi place cel mai mult dintre toate personajele...ma credeti ca prima data cand am dat din greseala la slayers ma enerva?
in orice caz, imi place ca nu-i genul de personaj perfect, care n-are niciun defect...
in orice caz, imi place ca nu-i genul de personaj perfect, care n-are niciun defect...
Lina e unul din personajele mele favorite..e genu meu,nebuantica ,puternica...si,are ea ceva mai speciala.chestai cu mancarea doamne ce ma amuza cand se bate cu Gourry pe mancare.O ador atunci cand distruge ea vrun sat si o fugaresc sateni.Era sa uit..imi place parul ei,intodeauna m-au atras personajele cu parul roscat si lung
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Slayers
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?