Cine este conectat?
În total sunt 49 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 49 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Rose of Versailles
Pagina 1 din 1
Rose of Versailles
Anime-ul "Rose of Versailles" , cunoscut de asemenea si ca "Lady Oscar" este unul dintre cele mai rasunatoare titluri din categoria shojo , creat de Riyoko Ikeda.Dupa modelul sau s-au creat de asemenea si cateva musicaluri , precum si o serie anime produsa de Animax si Nippon Television.
Anime-ul este axat pe povestea lui Oscar François de Jarjaye , o fata devenita barbat la dorinta tatalui sau.Un briliant combatant cu un puternic simt feminin si de justitiar , Oscar este mandra de viata pe care o duce , dar devine nehotarata intre ideea ei de a ajunta clasele inferioare si cea de a-si deduca viata Coroanei Frantei.
Un alt lucru interesant in scenariu il reprezinta conflictul dintre viata de militar in slujba printesei Marie Antoinette si viata de femeie la Curte , viata in care are o relatie cu André Grandier , un prieten din copilarie.
Cu o tenta usoara de yuri, datorita relatiei apropiate dintre Oscar si protejatele sale , Majestatea Sa , Printesa Marie Antoinette si Lady Rosalie Lamorlière , anime-ul a atras o gama larga de public.Se asemenea , tenta yuri este data si de gelozia cu care le privesc femeiele din Versailles pe diferitele comapnii (feminine) ale lui Oscar.
Anime-ul este facut dupa o idee istorica , multe dintre aceste personaje existand cu adevarat de-a lungul istoriei controversate a Frantei.
Majoritatea intamplailor se petrec la Versailles ,care (dupa parerea mea proprie) nu este altceva decat un cuib de serpoaice mascat cu ajutorul luxului si stralucirii.
Eu personal va invit sa urmariti acest anime , pentru a va face o idee cat se poate de adevarata despre comploturile vremii si despre decaderea Versailles-ului din Palatul Luminii in loc al comploturilor si uneltirilor malefice.
Daca doriti sa aflai mai multe informatii , mi le puteti adresa aici , iar eu va vaoi raspunde cu placere.
Un adin adaptarile dramatice dupa scenariu
Adevarata fata a Versailles-ului (personajele care apar in aceasta imagine sunt Oscar , Marie Antoinette si Madame duBarry , favorita Regelui)
Astept sa aud cateva pareri de la voi despre aceasta productie !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|