Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 33 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Info
Pagina 1 din 1
Info
Gravitation (グラビテーション, Gurabitēshon?) este o serie manga shōnen-ai scrisă de Maki Murakami. Mai târziu a fost adaptată într-o serie anime, regizată de Bob Shirohata.
Povestea urmează încercările lui Shuichi Shindou și ale trupei sale, Bad Luck, de a deveni cea mai în vogă trupă din Japonia. După cum spune și subiectul, anime-ul prezintă multă muzică și comedie, personaje diverse, dar și dramă și violență.
Inițial, publicarea manga-ului a încetat în 2002, având în total 12 volume, dar în 2007 publicarea ei a reînceput. Manga a fost licențiată și publicată în engleză de TOKYOPOP, iar romanul "Gravitation" a fost lansat în engleză de TOKYOPOP pe 7 martie 2006.
Un al doilea roman numit "Gravitation: Voice of Temptation" scris de Maki Murakami, va fi lansat în engleză de TOKYOPOP.
Subiectul
Povestea gravitează în jurul unui cântăreț energetic, Shuichi Shindou, cu trupa lui, Bad Luck, și a încercărilor lui de a deveni cea mai în vogă trupă din Japonia, asemenea faimosului său idol Ryuuichi Sakuma, cântărețul formației Nittle Grasper. Într-o seară, Shuichi scria versurile pentru o melodie, când hârtia îi este luată de vânt, ajungând la un bărbat înalt și blond. Bărbatul îi spune lui Shuichi că nu are talent, fapt care îl rănește profund pe băiat. Aceasta a fost prima, dar nu și ultima întâlnire, Shuichi devenind interesat de bărbat , care se dovedește că e romancierul, Eiri Yuki (Uesugi).
Povestea continuă cu începutul succesului trupei Bad Luck și rivalitatea cu formația ASK; reformarea trupei Nittle Grasper; revenirea logodnicei lui Yuki; scandalul public care înconjoară relația lui Yuki cu Shuichi; încercările familiei lui Yuki să-l țină pe Shuichi departe de el; și durerosul secret al lui Yuki.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|