Cine este conectat?
În total sunt 80 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 80 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
SPAM
Pagina 1 din 1
SPAM
SPAM - Ce reprezinta el?
Sensul de baza al cuvantului spam se refera la acele reclame nesolicitate primite prin intermediul email-ului, de care sunt sigur ca ne-am saturat noi toti.
Insa cu timpul, pe forumuri, cel putin la noi in Romania, acest cuvant a capatat un nou sens si este folosit pentru a descrie urmatoarele posturi:
• Posturi scurte, de doar cateva cuvinte, sub doua randuri, ce nu contin absolut nici un efort intelectual si se afla acolo doar de dragul de a fi/sau de dragul de a acumula posturi.
• Posturi ce nu au legatura absoult deloc cu topicul in care se afla.
• Reclama este spam. Sunt permise reclamele la websiteuri, insa doar in categoria Linkuri.
• Posturile duble, triple pot fi incadrate si ele ca spam.
ATENTIE:LA NOI PE FORUM SPAM INSEAMNA SA POSTEZI UN RAND,SO..LUME POSTATI MAI MULT DE DOUA RANDURI
Sensul de baza al cuvantului spam se refera la acele reclame nesolicitate primite prin intermediul email-ului, de care sunt sigur ca ne-am saturat noi toti.
Insa cu timpul, pe forumuri, cel putin la noi in Romania, acest cuvant a capatat un nou sens si este folosit pentru a descrie urmatoarele posturi:
• Posturi scurte, de doar cateva cuvinte, sub doua randuri, ce nu contin absolut nici un efort intelectual si se afla acolo doar de dragul de a fi/sau de dragul de a acumula posturi.
• Posturi ce nu au legatura absoult deloc cu topicul in care se afla.
• Reclama este spam. Sunt permise reclamele la websiteuri, insa doar in categoria Linkuri.
• Posturile duble, triple pot fi incadrate si ele ca spam.
ATENTIE:LA NOI PE FORUM SPAM INSEAMNA SA POSTEZI UN RAND,SO..LUME POSTATI MAI MULT DE DOUA RANDURI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|