Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 20 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Manga
Pagina 1 din 1
Manga
Manga
Seriile anime Jigoku Shoujo au fost mai târziu adaptate în manga, care prezintă desene de Miyuki Eto. Au fost produse de Kodansha's Nakayoshi shōjo din Octombrie 2005. Unele din povești sunt în mare parte originale, volumele 4 și 10 fiind adaptate de la respectivele episoade anime(din prima serie), iar altele nu, precum volumul 2 care coincide cu episodul 9(din prima serie) și capitolul 17 care coincide cu episodul 8 din Futakomori.Din cauza diferențelor din media, modul de operare al Enmei este schimbat, iar apariția acesteia într-o barcă (pentru a-și duce victimele în iad) a fost redusă. Deși, Sentaro Shibata apare, Tsugumi și Hajime nu.
Seriile anime Jigoku Shoujo au fost mai târziu adaptate în manga, care prezintă desene de Miyuki Eto. Au fost produse de Kodansha's Nakayoshi shōjo din Octombrie 2005. Unele din povești sunt în mare parte originale, volumele 4 și 10 fiind adaptate de la respectivele episoade anime(din prima serie), iar altele nu, precum volumul 2 care coincide cu episodul 9(din prima serie) și capitolul 17 care coincide cu episodul 8 din Futakomori.Din cauza diferențelor din media, modul de operare al Enmei este schimbat, iar apariția acesteia într-o barcă (pentru a-și duce victimele în iad) a fost redusă. Deși, Sentaro Shibata apare, Tsugumi și Hajime nu.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|