Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 46 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Locatii, arme, ierarhie
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Slayers
Pagina 1 din 1
Locatii, arme, ierarhie
In cateva episoade (sfarsitul seriei next si seria Try) apar niste harti, arme si simboluri. Iata cateva dintre ele:
Armele Luminii
Ragudo Mezegis
Este arma cu doua taisuri formate din lumina. Este folosita de Almayce si apoi de Valgaav. A fost creata cu scopul de a deschide Poarta catre Lumea de Deasupra
Galveira
Este arma pe care dragonii antici au sigilat-o in templul de la mormintele lor. Sub forma unui arc fara coarda si sageti, are o putere de 5 ori mai mare ca a Sabiei Luminii. A fost creata cu scopul de a nimici teroarea ce patrunde prin Poarta
Gorun Nova
Cunoscuta sub numele de Spada/ Sabia Luminii, este arma legendarului spadasin al luminii, al carui urmas este Gourry. Are proprietati magice si poate absorbi vraji ca Dragon Slave. Ca si Ragudo Mezegis, a fost creata pentru a deschide Poarta catre Lumea de Deasupra
Nezard
Sub forma unei gheare de dinozaur, aceasta arma a fost creata pentru a inchide Poarta. Este folosita de Erulogos si, dupa moartea acestuia, de catre Amelia
Bodigar
Perechea lui Nezard, a fost creata in acelasi scop. Este folosita de Sirius si, cand cele doua arme sunt unite, apare Corabia Luminii, o formatie de lumina foarte puternica
Simbolurile monstrilor:
Astaroth = Phibrizzo (Stapanul Iadului, Lordul Infernului)
Bune = Gaav (Regele dragonilor-demoni)
Ipos= Zelas Metallium ( foarte puternica, se crede ca e sefa lui Xellos)
Vepar=Deaph See Dolphin (o zeita sirena puternica, apare in manga)
o sa mai adaug info in curand
Armele Luminii
Ragudo Mezegis
Este arma cu doua taisuri formate din lumina. Este folosita de Almayce si apoi de Valgaav. A fost creata cu scopul de a deschide Poarta catre Lumea de Deasupra
Galveira
Este arma pe care dragonii antici au sigilat-o in templul de la mormintele lor. Sub forma unui arc fara coarda si sageti, are o putere de 5 ori mai mare ca a Sabiei Luminii. A fost creata cu scopul de a nimici teroarea ce patrunde prin Poarta
Gorun Nova
Cunoscuta sub numele de Spada/ Sabia Luminii, este arma legendarului spadasin al luminii, al carui urmas este Gourry. Are proprietati magice si poate absorbi vraji ca Dragon Slave. Ca si Ragudo Mezegis, a fost creata pentru a deschide Poarta catre Lumea de Deasupra
Nezard
Sub forma unei gheare de dinozaur, aceasta arma a fost creata pentru a inchide Poarta. Este folosita de Erulogos si, dupa moartea acestuia, de catre Amelia
Bodigar
Perechea lui Nezard, a fost creata in acelasi scop. Este folosita de Sirius si, cand cele doua arme sunt unite, apare Corabia Luminii, o formatie de lumina foarte puternica
Simbolurile monstrilor:
Astaroth = Phibrizzo (Stapanul Iadului, Lordul Infernului)
Bune = Gaav (Regele dragonilor-demoni)
Ipos= Zelas Metallium ( foarte puternica, se crede ca e sefa lui Xellos)
Vepar=Deaph See Dolphin (o zeita sirena puternica, apare in manga)
o sa mai adaug info in curand
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Slayers
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|