Cine este conectat?
În total sunt 55 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 55 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 55, Sam Noi 23, 2024 9:51 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Poveste
Pagina 1 din 1
Poveste
Povestea este centrata in jurul unei eleve, Caroline, care este remarcata de o trupa de designeri, si i se propune sa fie model si sa le prezinte creatiile. Initial, ea respinge aceasta idee, mai ales dupa ce il vede pe Arashi, un punkhead cu piercing-uri, care alerga dupa ea. Dupa ce lesina la vederea lui Isabelle, care era imbracat (este baiat de fapt) ca o vaduva, Caroline ajunge in "atelierul" designerilor, care va deveni locul lor de distractie pentru urmatoarea perioada din viata ei.
Ea se imprieteneste destul de repede cu Miwako, sora mai mica a unui renumit designer de haine, si este impresionata puternic de George, care era managerul intregii echipe, si cel care se ocupa de designul tuturor creatiilor ParaKiss, propria lor marca de imbracaminte. Impreuna cu ei, Caroline isi va petrece perioada de dinainte de examene, si in cele din urma, va trebui sa aleaga ce drum va urma in viata. Tot acum este si timpul pentru o mica poveste de dragoste, moment in care isi lasa inima sa-i decida urmatorii pasi pe care ii face...
Gabi a uitat sa va spuna ca de fapt, numele elevei din povestea de mai sus este Hayasaka Yukari. Miwako ii pune numele de Caroline, pentru ca fata refuza sa ii spuna cum o cheama, si numele i se potriveste la fix. Pe parcursul serialului, unele personaje o vor striga Yukari, altele - Caroline, lucru de altfel legat de lumea "dubla" in care se invarte fata.
In orice caz, daca vi se pare ca rezumatul de mai sus e un pic vag cu privire la ce se intampla in serial, credem ca e mai bine asa. Serialul are cateva suprize si nu am vrea sa le pierdeti (Gabi a zis ca nu vrea sa spoileze prea mult de data asta).
Ea se imprieteneste destul de repede cu Miwako, sora mai mica a unui renumit designer de haine, si este impresionata puternic de George, care era managerul intregii echipe, si cel care se ocupa de designul tuturor creatiilor ParaKiss, propria lor marca de imbracaminte. Impreuna cu ei, Caroline isi va petrece perioada de dinainte de examene, si in cele din urma, va trebui sa aleaga ce drum va urma in viata. Tot acum este si timpul pentru o mica poveste de dragoste, moment in care isi lasa inima sa-i decida urmatorii pasi pe care ii face...
Gabi a uitat sa va spuna ca de fapt, numele elevei din povestea de mai sus este Hayasaka Yukari. Miwako ii pune numele de Caroline, pentru ca fata refuza sa ii spuna cum o cheama, si numele i se potriveste la fix. Pe parcursul serialului, unele personaje o vor striga Yukari, altele - Caroline, lucru de altfel legat de lumea "dubla" in care se invarte fata.
In orice caz, daca vi se pare ca rezumatul de mai sus e un pic vag cu privire la ce se intampla in serial, credem ca e mai bine asa. Serialul are cateva suprize si nu am vrea sa le pierdeti (Gabi a zis ca nu vrea sa spoileze prea mult de data asta).
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|