Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 45 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Kaname vs Tessa
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Kaname vs Tessa
Pe cine ati alege?
Kaname-glumeata, putin cam violenta din cand in cand, frumoasa, se enerveaza repede.Intr-un cuvant are o personalitate tare.
Tessa-frumusica, putin timida, desteapta si multe alte calitati.
Eu o aleg pe Tessa.
P.S:Cred ca nu mai era nevoie sa spun de ce
Kaname-glumeata, putin cam violenta din cand in cand, frumoasa, se enerveaza repede.Intr-un cuvant are o personalitate tare.
Tessa-frumusica, putin timida, desteapta si multe alte calitati.
Eu o aleg pe Tessa.
P.S:Cred ca nu mai era nevoie sa spun de ce
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Kaname vs Tessa
Pai..Tessa nu prea-mi place pentru ca e prea timida,dar e camd esteapta fata,adica la varsta ei nu esti capitan la nu stiu ce organizatie secrete.
Kaname -frumaosa si imi place de ea ca e foarte nebunatica.
So..o aleg pe Kaname pentru comportamentul ei vesel si pentru ca e mai nebunatica
Kaname -frumaosa si imi place de ea ca e foarte nebunatica.
So..o aleg pe Kaname pentru comportamentul ei vesel si pentru ca e mai nebunatica
O voi alege pe Kaname Cidori! Nu am nimic nu cu cealalta dar imi plce Kaname pentru ca:
Este simpatica, glumeata si serioasa, cu o personalitate foarte bine conturata, dar este cam dura cu saracul sergent. Totusi este puternica, inteligenta, gata oricand sa dea o mana de ajutor, deschisa la ideei noi, prietenoasa (cu Tessa si cu prietena ei, aia care face poze, am uitat cum se numeste) dar si foarte curajoasa, care nu se teme de aproape nimic.
Este simpatica, glumeata si serioasa, cu o personalitate foarte bine conturata, dar este cam dura cu saracul sergent. Totusi este puternica, inteligenta, gata oricand sa dea o mana de ajutor, deschisa la ideei noi, prietenoasa (cu Tessa si cu prietena ei, aia care face poze, am uitat cum se numeste) dar si foarte curajoasa, care nu se teme de aproape nimic.
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Sincer eu nu o simpatizez pe Tessa... de aceea o aleg pe Kaname... sau mai bine zis idem Sara ... asa ca nu mai am ce sa mai zic...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|