Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 9 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Ati dori o continuare?
+2
Lina Inverse
Éclair
6 participan?i
Pagina 1 din 1
Ati dori o continuare?
Sfarsitul a fost destul de slabut si nu a aratat mare lucru, nu a dat dovada de faptul ca era intr-adevar un sfarsit.A fost ca un episod obijnuit, eu nici nu mi-am dat seama atunci ca acel episod avea sa fie ultimul O_O .Deci da, cred ca ar fi chiar necesara o continuare.
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Ati dori o continuare?
mey...vezi tu....nu m-ar deranja o continuare...
atata timp cat n-o da pe animax....
atata timp cat n-o da pe animax....
Si mie mi-ar place o continuare.. sau o noua serie .. cu noi evenimente si intamplari .. tragice sau romantice etc ...
NU! De ce? Fiinca daca o vor continua ca si pana acum nu ii mai vad rostul!
Da! dar doar daca ar face si ei ceva interesant si poate alte cupluri chiar daca vor fi tot yaoi!
Eu mi-am dat seama ca acela e ultimul episod ca doar l-am vazut de cateva ori! Era un episod banal si neinformativ....Imi suna a aripile vantului sau invitatie la vals!
Ma uitam la el doar fiinca asteptam sa inceapa altceva dar daca continua pot sa dea tot pe acelasi post fiinca s-au inventat prograele cu muzica!
Da! dar doar daca ar face si ei ceva interesant si poate alte cupluri chiar daca vor fi tot yaoi!
Eu mi-am dat seama ca acela e ultimul episod ca doar l-am vazut de cateva ori! Era un episod banal si neinformativ....Imi suna a aripile vantului sau invitatie la vals!
Ma uitam la el doar fiinca asteptam sa inceapa altceva dar daca continua pot sa dea tot pe acelasi post fiinca s-au inventat prograele cu muzica!
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
Nici eu nu as vrea o continuarea,oricum..ce au dat la T.V nu e mare chestie,nu prea m-a atras Gravitation asa mult,deci..nua s vrea o serie noua..si oricum nu ar mai avea rost sa faca una.
Eu as vrea sa fie o continuare.Cel mai mult imi place continuarea de la film ... Ar fi foarte interesant daca ar adauga-o si anime-ului.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|