Cine este conectat?
În total sunt 51 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 51 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
ce v-a enervat la acest anime?
+3
Kanna
Lina Inverse
Éclair
7 participan?i
Pagina 1 din 1
ce v-a enervat la acest anime?
Pe mine nu ma enervat nimic la acest anime.Chiar mi-a placut totul, asa cum e.Poate sfarsitul ar mai trebui lucrat putin dar in rest chiar nimic nu vad ce ar trebui schimbat.
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: ce v-a enervat la acest anime?
pe mine m-a enervat cam mult...
in primu rand, numai dragoste vad...m-am saturat de atata love...are o actiune plictisitoare, si mai apare si maimutoiul ala care se da la baieti
nici 4 nu i-as da (scuzati, asta e parerea mea)
in primu rand, numai dragoste vad...m-am saturat de atata love...are o actiune plictisitoare, si mai apare si maimutoiul ala care se da la baieti
nici 4 nu i-as da (scuzati, asta e parerea mea)
Pai normal ca nu-ti palc anime-urile de dragoste daca numai morti ai in cap. Si sa revenim : Pe mine nu ma enerveaza nimic, este anime-ul meu preferat. [Love Yuki *hugs*]
Ce m-a enervat? Ar fi multe lucruri de spus....[dar nu ai chef sa le scrii, nu?]
Yaoi trantit intr-o poveste simpla, plictisitoare care nu are nimic special.
Cateodata personajele arata ca si cum ar fi de pe postul inaintea celul pe care se difuzeaza adica niste chestii gen Pucca [parca vorbeai de alt canal!!!] sau mai micute si cu fete mazgalite!
Ma asteptam la mi multe lucruri intortocheate dar e de la inceput pana la sfarsit doar Shuici&Yuki si nu se opune nimeni relatiei sau se despart-impac sau alte lucuri sau piticot (Shuici) si Babby Land (trupa O.o) devin cine stie ce mari vedete sau Yuki se lasa de scris sau apare pe la Tv....[delirezi!!!] Adica nu are nimic care sa te tina in suspans si care sa te atraga!
3 Fiiinca imi plac cateodata cum arata personajele dar nici 0 nu i-as fi dat!
Cateodata personajele arata ca si cum ar fi de pe postul inaintea celul pe care se difuzeaza adica niste chestii gen Pucca [parca vorbeai de alt canal!!!] sau mai micute si cu fete mazgalite!
Ma asteptam la mi multe lucruri intortocheate dar e de la inceput pana la sfarsit doar Shuici&Yuki si nu se opune nimeni relatiei sau se despart-impac sau alte lucuri sau piticot (Shuici) si Babby Land (trupa O.o) devin cine stie ce mari vedete sau Yuki se lasa de scris sau apare pe la Tv....[delirezi!!!] Adica nu are nimic care sa te tina in suspans si care sa te atraga!
Sara Dalilton- Rang 2
- Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 10/09/2008
off: de cate ori trebuie sa repet...si aici si pe alte forumuri.....Gravitation nu este un anime yaoi.... este Shounen-ai...daca atingea punctul maxim [yaoi] atunci presupun ca majoriattea de aici il displaceati....Sara Dalilton a scris:Ce m-a enervat? Ar fi multe lucruri de spus....[dar nu ai chef sa le scrii, nu?]
sa fiu on :
absolut nimic. Povestea nu e chiar plictisitoare, si nici lovey-dovey cum zic unii...e chiar interesanta...pacat ca are putine episoade -___-"" so....anime-ul nu e enervant..acum fiecare cu gusturile sale..
Kyo- Rang 1
- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 12/10/2008
pe mine m-a enervat little stupid boy named shuichi..cu fat aia de nevinovat *scarbos *
tipu vedea numai dragoste si roz in fata ochilor *roz i-as trage eu sa tot vada zilnic*
tipu vedea numai dragoste si roz in fata ochilor *roz i-as trage eu sa tot vada zilnic*
Karl- Rang 1
- Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/10/2008
Etto...pe mine m-a enervat rau shuichi ca in anumite momente mai serioase el se prostea cu tampitele lui de costume.Atat.in rest totul a fost perfect.
Subiecte similare
» Forumuri anime
» Anime alfabet
» Primul anime
» Despre anime...
» va deranjat faptul ca anime-ul e yaoi?
» Anime alfabet
» Primul anime
» Despre anime...
» va deranjat faptul ca anime-ul e yaoi?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu
» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Dum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Seria a doua din VK ^^
Dum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Mello vs Near
Dum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Dum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|