Cine este conectat?
În total sunt 74 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 74 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 74, Sam Noi 23, 2024 10:03 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Personaj favorit
+5
Zuzu
Kanna
CrazyDia
Topaz
Éclair
9 participan?i
Pagina 1 din 1
Personaj favorit
Personajul meu favorit e Shindo pentru ca e mereu vesel si plin de viata si imi place mult ca tine la YUki desi acesta la inceput il respinge...de fapt cam meru il respinge.Dupa parerea mea este cel mai potrivit personaj pentru acest anime, mai ales ca iubeste muzica, iubeste cea ce face.
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Personaj favorit
Mie-mi place tot de Shindo,e foarte dragut dar in acelas timp vesel mereu!Il admir pentru ca nu renunta la Yuki ori ce ar fi!Cred ca el e cireasa de pe tor din acest anime!oriucm..si Yuki e foarte dragut ,in plsu e genu d ebarbat care-mi place,adica mai romantic si calm.
Shuichi is my favorite,why?Pentru ca mereu a fost asa de sweet si foarte kawaii,mai ales cand intra in childish mood pfff muream la fazele alea si cum se prostea iar Yuki se enerva .Anyway..atunci cand urca pe scena isi schimba atitudinea total si facea ravagii [mai ales prin inimioara mea ]
Ei bine mie imi place de Yuki, romanticul si dragutul de el :"> ... este asa de frumos si are niste ochi...ah...si ma impresionat trecutul lui trist,dar cel mai mult imi place de el pentru ce este foarte rece si dur, cateodata prea dragut...
Etoo...imi place foarte mult Shuichi Shindou pentru ca este kawaii rau de tot...imi place cand incepe sa planga...este si mai dragutz :X
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
Si Shindo e dragut , insa e mult prea feminizat ...
Preferatul meu e Yuki Eiri ,pentru ca este intotdeauna serios , e scrii tor (iubesc scriitorii) si arata super !
Cel mai mult sunt indragostita de ochii sai !
Preferatul meu e Yuki Eiri ,pentru ca este intotdeauna serios , e scrii tor (iubesc scriitorii) si arata super !
Cel mai mult sunt indragostita de ochii sai !
Yuki Eiri este personajul meu preferat deoarece are o aura de mister ce il inconjoara si este mai matur decat shuichi.In plus este si romancier iar eu ador sa citesc romane.
Mie imi place de Sakuma Ryuichi fiindca e atat de crazy incat doar daca te uiti odata la el il tii minte toata viata ! ( lol)
Karl- Rang 1
- Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/10/2008
neee....Shuichi si Ryuchi-kun...amuzanti, energici, iubesc muzica....si...ma fac sa rad....nu pot alege dintre ei doi ><"
Kyo- Rang 1
- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 12/10/2008
Subiecte similare
» Personaj favorit
» Personaj favorit
» Personajul favorit
» Personajul favorit
» Ce personaj din FMP esti?
» Personaj favorit
» Personajul favorit
» Personajul favorit