Cine este conectat?
În total sunt 80 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 80 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Căutare
Chat
Ultimele subiecte
Inuyasha-parere despre personaj
+2
Topaz
Éclair
6 participan?i
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Inuyasha
Pagina 1 din 1
Inuyasha-parere despre personaj
InuYasha (犬夜叉, InuYasha?) este un hanyō (semi-demon), născut din dragostea unui inu-yōkai (犬妖怪, demon-câine) și o muritoare. El stăpânește Tessaiga, o sabie supranaturală făcută din unul din colții tatălui său decedat. Când este mânuită convenabil, sabia poate distruge o sută de demoni dintr-o singură lovitură. InuYasha se poate recupera rapid din rănirile care ar fi fatale unui om, datorită moștenirii sale demonice. În timpul primei nopți din fiecare lună(lună nouă), se schimbă într-un om normal cu păr negru, ochi căprui și își pierde puterile demonice. InuYasha a fost țintuit de Goshinboku de către săgeata lui Kikyo pentru 50 de ani, până când Kagome îl eliberează. freed him.
Eu cred ca e un presonaj bine ales pentru acest anime!
Imi place caracterul uli doar ca ar trebui sa fie putin mai tolerant uneori si sa lasa invidia la o parte.
Eu cred ca e un presonaj bine ales pentru acest anime!
Imi place caracterul uli doar ca ar trebui sa fie putin mai tolerant uneori si sa lasa invidia la o parte.
Éclair- Moderatori
- Numarul mesajelor : 80
Data de inscriere : 10/09/2008
Re: Inuyasha-parere despre personaj
Inuyasha e foarte puternic,are o poveste interesanta.Intotdeuna ma amuza prin comportamentul lui copilaresc.Desi nu prea isi arata sentimentele Inuyasha tine la Kagome foarte mult.
Etoo....este personajul meu preferat....este kawaii...mai ales urechile lui :X...ma enerveaza ca isi ascunde sentimentele ^_^dar asta-i Inu ^^
Zuzu- Rang 2
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/09/2008
Un prersonaj super-dragut si amuzant, super-puternic si iubitor. Cum zice si Zuzu, ma enerveaza ca isi ascunde sentimentele, dar pana la urma tot ies ele cu una, cu doua ...
mie imi place mult de el...prima data cand l-am vazut l-am confundat cu Youko Kurama...
ma face mereu sa rad, e puternic si ador felul in care o enerveaza pe kagome
ma face mereu sa rad, e puternic si ador felul in care o enerveaza pe kagome
Inuyasha este un personaj reusit.Este amuzant dar stie sa fie serios cand trebuie.Toti stim ca el o iubeste pe Kagome si ca ar fi trebuit sa-i spuna.Pe deasupra este foarte puternic mai ales cand devine demon(l-ar infrange forte usor pe Sesshomaru).Imi place mult acest personaj.
Subiecte similare
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Spiral-parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Spiral-parere despre anime
Anime BOOM :: Anime Detaliat :: Inuyasha
Pagina 1 din 1