Anime BOOM
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cine este conectat?
În total sunt 80 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 80 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 83, Sam Noi 23, 2024 10:08 am
Sondaj
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Chat
Ultimele subiecte
» Well, well ^ ^ I'm here and I want a cookie z.z'
Inuyasha-parere despre personaj EmptyLun Dec 08, 2008 7:51 pm Scris de Zuzu

» Blaxy Girls(Info/Pareri)
Inuyasha-parere despre personaj EmptyDum Noi 02, 2008 6:38 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Seria a doua din VK ^^
Inuyasha-parere despre personaj EmptyDum Noi 02, 2008 6:32 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Mello vs Near
Inuyasha-parere despre personaj EmptyDum Noi 02, 2008 6:30 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Cu ce personaj din Bleach semanati?
Inuyasha-parere despre personaj EmptyDum Noi 02, 2008 6:26 am Scris de |~ReFLuXy~|

» my art 4ever
Inuyasha-parere despre personaj EmptyVin Oct 24, 2008 1:24 pm Scris de Amun

» hello :3
Inuyasha-parere despre personaj EmptyVin Oct 24, 2008 1:19 pm Scris de Amun

» Vrajitoarea Mina
Inuyasha-parere despre personaj EmptyMier Oct 22, 2008 10:44 am Scris de Topaz

» Miwako vs Yukari
Inuyasha-parere despre personaj EmptyLun Oct 20, 2008 9:38 pm Scris de Topaz

Affiliates
Photobucket

Inuyasha-parere despre personaj

+2
Topaz
Éclair
6 participan?i

In jos

Inuyasha-parere despre personaj Empty Inuyasha-parere despre personaj

Mesaj  Éclair Mier Sept 10, 2008 4:32 pm

InuYasha (犬夜叉, InuYasha?) este un hanyō (semi-demon), născut din dragostea unui inu-yōkai (犬妖怪, demon-câine) și o muritoare. El stăpânește Tessaiga, o sabie supranaturală făcută din unul din colții tatălui său decedat. Când este mânuită convenabil, sabia poate distruge o sută de demoni dintr-o singură lovitură. InuYasha se poate recupera rapid din rănirile care ar fi fatale unui om, datorită moștenirii sale demonice. În timpul primei nopți din fiecare lună(lună nouă), se schimbă într-un om normal cu păr negru, ochi căprui și își pierde puterile demonice. InuYasha a fost țintuit de Goshinboku de către săgeata lui Kikyo pentru 50 de ani, până când Kagome îl eliberează. freed him.

Eu cred ca e un presonaj bine ales pentru acest anime!
Imi place caracterul uli doar ca ar trebui sa fie putin mai tolerant uneori si sa lasa invidia la o parte.
Éclair
Éclair
Moderatori
Moderatori

Numarul mesajelor : 80
Inuyasha-parere despre personaj Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Inuyasha-parere despre personaj Right_bar_bleue

Warn :
Inuyasha-parere despre personaj Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Inuyasha-parere despre personaj Right_bar_bleue

Data de inscriere : 10/09/2008

Sus In jos

Inuyasha-parere despre personaj Empty Re: Inuyasha-parere despre personaj

Mesaj  Topaz Mier Sept 10, 2008 4:46 pm

Inuyasha e foarte puternic,are o poveste interesanta.Intotdeuna ma amuza prin comportamentul lui copilaresc.Desi nu prea isi arata sentimentele Inuyasha tine la Kagome foarte mult.
Topaz
Topaz
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 207

Warn :

Data de inscriere : 09/09/2008

https://animeboom.all-up.com

Sus In jos

Mesaj  Zuzu Vin Sept 12, 2008 2:34 pm

Etoo....este personajul meu preferat....este kawaii...mai ales urechile lui :X...ma enerveaza ca isi ascunde sentimentele ^_^dar asta-i Inu ^^

Zuzu
Rang 2
Rang 2

Numarul mesajelor : 56

Warn :

Data de inscriere : 12/09/2008

Sus In jos

Mesaj  Kanna Vin Sept 12, 2008 3:14 pm

Un prersonaj super-dragut si amuzant, super-puternic si iubitor. Cum zice si Zuzu, ma enerveaza ca isi ascunde sentimentele, dar pana la urma tot ies ele cu una, cu doua ...
Kanna
Kanna
Moderatori
Moderatori

Numarul mesajelor : 93
Varsta : 30
Inuyasha-parere despre personaj Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Inuyasha-parere despre personaj Right_bar_bleue

Warn :

http://alinageo08.hi5.com

Sus In jos

Mesaj  Lina Inverse Vin Sept 12, 2008 3:16 pm

mie imi place mult de el...prima data cand l-am vazut l-am confundat cu Youko Kurama...
ma face mereu sa rad, e puternic si ador felul in care o enerveaza pe kagome
Lina Inverse
Lina Inverse
Rang 2
Rang 2

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 32

Warn :

http://www.wolf-darkness.monsterforum.net

Sus In jos

Mesaj  Arisha Lun Oct 13, 2008 8:52 am

Inuyasha este un personaj reusit.Este amuzant dar stie sa fie serios cand trebuie.Toti stim ca el o iubeste pe Kagome si ca ar fi trebuit sa-i spuna.Pe deasupra este foarte puternic mai ales cand devine demon(l-ar infrange forte usor pe Sesshomaru).Imi place mult acest personaj.
Arisha
Arisha
Rang 1
Rang 1

Numarul mesajelor : 33
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/10/2008

http://yaoiworld.rpg-dynasty.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum